grønne papegøyer

Ulike varianter av afrikansk dvergpapegøye

Med opprinnelse fra det store kontinentet Afrika, har den populære afrikanske dvergpapegøyen spredt seg over hele verden. Generelt er det ni dvergpapegøyearter, hvorav åtte kom fra fastlands-Afrika og én fra Madagaskar. Lovebirds er små, men attraktive fjærkledde skapninger. De har fascinert interessen og oppmerksomheten til mennesket fra det nittende århundre.

Afrikanske dvergpapegøyer er disse slappe fuglene med fantastiske farger og små avrundede haler. Den afrikanske dvergpapegøyen er naturlig nok omgjengelig og bråkete. Eksperter sier at støyen er et tegn på deres lykke og tilfredshet. Disse fugleartene er intellektuelle og er mer komfortable med et par. De trives normalt ikke i kolonier fordi de har en tendens til å kollidere med hverandre når de ikke får tilgang til tilstrekkelig plass.

Den vanlige slekten til den flerfargede afrikanske dvergpapegøyen omfatter den maskerte dvergpapegøyen, Fischers dvergpapegøye og den beryktede ferskenfargepapegøyen. I mellomtiden er de sjeldne artene Nyasa, svartkinn, abyssiner, svart krage, rød i ansiktet og Madagaskar.

De ferskenfargede artene er hyppige i fangenskap og en veldig populær afrikansk dvergpapegøyeart. De er aggressive og støyende, det er grunnen til at en eier må ha mye å gjøre når de holder dem i et bur. De har kapasitet til å avle sjenerøst og er best å ha både for nybegynnere og erfarne oppdrettere. De har vært den største av dvergpapegøyen, med en vekt på rundt 50 gram. Peachfaced dvergpapegøyer viser vanligvis vakkert utvalg av farger.

Peachfaced er en afrikansk dvergpapegøye som er både munter og nysgjerrig. Deretter er maskerte dvergpapegøyer som bærer en grønn maske de ville variantene, mens den blå maskerte er kjent som kobolt. En annen vanlig art er Fischers dvergpapegøyer vanligvis i blå og grønne farger. Som med de atypiske variantene, er Nyasa-artene karakteristisk identifisert med sin grønne farge med sin lutino-mutasjon. Den svarte kinngruppen inkluderer det blå mangfoldet.

Blant de afrikanske dvergpapegøyene stammer ikke dvergpapegøyene fra Madagaskar fra fastlands-Afrika. Vanligvis kjent som Maddies, de er den minste av dvergpapegøyen, og veier bare opptil trettifem gram i gjennomsnitt. De har bittesmå nebb og spiser kanari- eller finkefrø mer enn kombinasjoner av solsikke og saflor. Da er de abessiniske dvergpapegøyene egentlig ikke veldig sjeldne, og at de heller ikke er foretrukket som kjæledyr. Til slutt er dvergpapegøyene tydelige med sin sjenerte oppførsel som du kanskje ikke synes er ønskelig for et kjæledyr.

Leave a Comment