papegøyer som snakker

Topp 20 fugle- og papegøyerelaterte feriedestinasjoner i USA

Leter du etter et morsomt feriemål? Vil du også engasjere din interesse for fugler og papegøyer? Da har du kommet til rett sted. Jeg har gjort research for deg og funnet de beste feriedestinasjonene for fugle- og papegøyelskere.

Følgende liste inkluderer fantastiske volierer og dyreparker i USA med fantastiske utstillinger av sjeldne og ikke så sjeldne fugler fra hele verden. Disse feriedestinasjonene bør stå på enhver fugleelskers ferieønskeliste.

Har du favoritt fuglerelatert feriemål som ikke kom med på listen? Send Kibibi en e-post ved å bruke denne e-postlenken og gi henne beskjed om det. Denne listen ble opprettet i desember 2008, så den kan være utdatert. Se gjennom hver nettsteds nettside og ring dem for den nyeste informasjonen.

20 Philadelphia Zoo – Etablert i 1874, som gjør at dette er den eldste dyrehagen i sitt slag i USA. Selv om byen er kjent for å være et turistmål, er dyrehagen vanligvis ikke på den korte listen over steder å besøke i Philly. Men ifølge mange besøkende burde det være det. De har et lite utvalg av fugler, inkludert rovfugler, traner og skinner, vadefugler, vannfugler og andre fugler, inkludert papegøyer og penquins.

19 Sacramento Zoo – Dette regnes ikke som en stor dyrehage av mange. Med litt over 400 dyrearter totalt, vil noen faktisk si at dette er en liten dyrehage. Som du kanskje forventer, kan deres utvalg av fugler og papegøyer anses som lite sammenlignet med noen av de andre feriedestinasjonene i denne Topp 20-listen. Imidlertid er det noen få fuglearter på utstilling som er truet eller truet med utryddelse, for eksempel den amerikanske flamingoen, hornfuglen, stornebben og den tykke nebbpapegøyen. Så hvis du er i området, er det verdig et dagsbesøk.

18 Detroit Zoo – Hvor ligger Detroit Zoo? Svar…. IKKE Detroit. Ok, det var et lurespørsmål. Det ligger faktisk i Royal Oak Michigan. Detroit Zoo har en rekke fuglearter i hele parken. De spesialiserer seg på flamingoer, storker, skjestorker og gribber. De har også traner, perleugler, struts (strutser og rheas) og en rekke andre fuglearter. De mer populære fuglehabitatene i Detroit Zoo er African Waterhole og Matilda Wilson Free-Flight Aviary som har over 30 fuglearter.

17 Lowry Park Zoo – Lowry Park Zoo ligger på 56 hektar med land i Tampa Florida. Den ble en gang anerkjent (2006) som “Number One Family-Friendly Zoo in the US” av magasinet Child. Så barna elsket det, men vil fugleelskeren? Det kommer an på hvem du spør. I følge Yahoo Advisor får denne siden kun en vurdering på 3,5 av 5,0. De fleste klager handler om prislappen fordi det er en “Pay As You Go”-attraksjon. Selv om det ikke er mye bedre, vurderer Trip Advisor det som 4,0 av 5,0. En kjent attraksjon, Spirits of the Sky, er “et interaktivt og underholdende show som viser rovfugler” ifølge Lowry Park Zoo.

16 Oakland Zoo – Denne dyrehagen ligger praktisk til i nærheten av motorveien og gjemt i et kupert skogsområde. Det er dusinvis av fuglearter i Oakland Zoo fra African Pied Crow til Yellow-Naped Amazon Parrot. Denne siden fikk 4,5 stjerner (av 5) på Yahoo Travel. Den eneste klagen så ut til å være at det var en liten dyrehage. Selv om det kan være lite, er de fleste besøkende enige om at dette vil være en god dyrehageopplevelse spesielt for barn.

15 Buffalo Zoo – Ifølge TripAdvisor.com er dette den tredje eldste dyrehagen i USA! Og ifølge minst en av de besøkende “The Buffalo Zoo må være en av – om ikke de reneste og fineste dyrehagene.” Selv om den ikke har stort utvalg av fugler å se på, har den noen uvanlige fugler du vil se. Disse inkluderer en Bourke’s Papegøye, Cloncurry Papegøye og (9) forskjellige arter av Lories og Lorikeeets.

14 Knoxville Zoo – Noen av dere kjenner kanskje igjen en av Knoxville Zoos mest kjente fuglebeboere: Einstein. Einstein og “hans” trener har dukket opp i mange TV-programmer, og et raskt søk etter “Einstein” på YouTube vil gi deg noen flotte resultater. Men er Einstein stor nok til å tiltrekke deg til en liten dyrehage? Kanskje ikke, men i det minste noen få besøkende og mange lokalbefolkningen er enige om at Knoxville Zoo er den perfekte størrelsen for en dagsbesøk. Dessuten, hvordan kan du forlate Einsteins hjem fra en topp 20-liste over fuglerelaterte feriedestinasjoner?

13 Louisville Zoo – Louisville Zoo er en stor, men godt planlagt dyrehage, så planlegg å gå litt. Den er også bygget på en åsside, så noe av turen vil gå oppover, så planlegg veien på forhånd. En hovedattraksjon for fugleelskere er Lorakeet Landing hvor du mater fuglene (mot betaling) fra en kopp sukkervann. Personalet tar også mer enn gjerne bildet ditt med fuglene for å lage et minnesmerke (selvfølgelig mot et gebyr) å ta med deg.

12 Franklin Park Zoo – Franklin Park Zoo ble grunnlagt i 1913 og dekker 72 hektar i Bostons historiske Franklin Park. Deres Bird’s World-utstilling har vært der siden begynnelsen av Franklin Park i 1913. Den har sett mange endringer gjennom årene og er fortsatt favorittutstillingen til mange besøkende. Det er hjem til dusinvis av fuglearter fra hele verden fra mange habitater, inkludert sumper, krattmarker og våtmarker. En unik utstilling er natt og dag-utstillingen, med gulbrune froskemunner som er nattaktive. Så for å imøtekomme besøkende har de byttet dag og natt? Men hvordan er det mulig? når utstillingen åpner kl 10 er det mørkt inne og dermed “natt” for fuglene. Så rundt klokken 14 fylles utstillingen med lys for å simulere “dag”. Dette er en stor hemmelighet, så ikke fortell de gulbrune froskemunnene.

11 Minnesota Zoo – Dette er en stor dyrehage som dekker mer enn 500 dekar. Det er fokus på å gjenskape naturlige habitater. Men ifølge mer enn én besøkende, fokuserer de ikke på å holde prisene nede. Mens andre er enige om at det er veldig dyrt, sier de også at det er verdt det. En hovedattraksjon for fugleelskere er World of Bird Shows. Fuglene i dette showet, ifølge Minnesota Zoo, vil “ærefrykt deg med sine krumspring” og inkluderer “… en av verdens sjeldneste fugler, en representant for den største uglearten i verden, og en fugl hvis bilde er inkludert på de offisielle emblemene til tolv stater”.

10 Toledo Zoo – Det er en liten dyrehage, men de fleste som besøker Toledo Zoo er enige om at det er en flott dyrehage. Toledo Zoo’s Aviary ble designet i 1937 og gjennomgikk store renoveringer i 1998. Dette er en prisvinnende voliere med et bredt utvalg av arter, inkludert neshornhornfugler, cubanske Amazonaspapegøyer, solbitter, cubanske gressquits, Victoria-kronduer og gravugler.

9 Sarasota Jungle Gardens – Denne feriedestinasjonen er høyt på listene til alle som besøker Sarasota Florida-regionen. Og med god grunn! Hvor ellers kan du få flamingoer å spise ut av hånden din? Sarasota Jungle Gardens har to store fuglerelaterte attraksjoner; Birds of Prey og Birds of the Rainforest. Deres Birds of Prey-utstilling består for det meste av reddede fugler (hauker, ugler, gribber osv.) mens fuglene i regnskogen inkluderer et “… som utfører eksotisk fugleshow med en vri.” Men hvis du leter etter en stor attraksjon, vil ikke dette være din favorittdestinasjon. Men det den mangler i størrelse, veier det opp for kvalitetsutstillinger og vennlig personale.

8 Busch Gardens Afrika – Tampa Bay – Busch Gardens tilbyr litt av hvert for alle gamle og unge, og det inkluderer noe for fugle- og papegøyeentusiastene. De har (8) temaparker og en av dem er fuglehagen som har over 500 fugler fra hele verden som garanterer at du vil se noe av interesse. Så enten det er et show på Bird Gardens Theatre, en spasertur gjennom Lory Landing eller en spasertur gjennom Aviary, vil du finne noe å tilfredsstille din indre fugleelsker.

7 Jungle Island – Hvis plassering, plassering, plassering er viktig, så er dette målet ditt. Jungle Island ligger (kan du gjette?) på en øy! Jungle Island ligger på en øy mellom Miami og Miami Beach. Denne øyparken har mer enn 1100 eksotiske fugler. Du og barna dine kan komme nært og personlig med noen av fuglene deres ved å ha papegøyer på skuldrene. Men ifølge minst én besøkende vil denne “praktiske” opplevelsen koste deg!

6 Tracy Aviary – Tracy Aviary har eksistert siden 1938 da den ble opprettet fra en veldedig handling av bankmannen Russell Lord Tracy da han donerte sin private fuglesamling til Salt Lake City. Denne volieren ligger like sør for sentrum av Salt Lake City, og er et utmerket feriemål. Det er hjem til mer enn 500 fugler fra 150 arter, og du vil få muligheten til å møte dem på nært hold. Dette bør være på enhver fugleelskers korte liste over feriedestinasjoner.

5 Papegøyefjell og hager – Hvis du ser etter en “Bird’s Only”-attraksjon, kan dette være ditt valg. Papegøyefjellet ligger … vent på det … på et FJELL! Dette er en vakker utendørsattraksjon med flere papegøyearter fra hele verden. Dette er et absolutt MUST-SE ifølge mange besøkende. Den har utendørs utstillinger i bur samt araer og kakaduer på abbor for besøkende interaksjon og mating (selvfølgelig mot en avgift). I følge en besøkende “Fuglebarnehagen var en fantastisk utstilling ulik noen utstilling som finnes i noen dyrehage!”

4 Houston Zoo – Selv om det ligger i hjertet av byen, vil du miste deg selv en gang inne og glemme alt om den travle byen utenfor. Houston Zoo har omtrent 250 arter og 800 eksemplarer av fugler fra hele verden. Disse artene inkluderer alt fra de velkjente grønnvingede, blå-og-gull- og rødfrontede araene til mer eksotiske fugler som King Vulture og Turacos. Du har sannsynligvis aldri hørt om Turacos, men du vil gjerne se dem. De har en unik farge som ikke finnes andre steder i dyreriket. Er det merkelig oppførsel du leter etter? Hva med den blåkronede Motmoten? Dette er en liten fugl på størrelse med jay med en lang racket-tuppet hale som graver ut lange tunneler i bakken eller jordbanker for reirene deres.

3 Cincinnati Zoo & Botanical Garden – Dette er den nest eldste dyrehagen i USA. Den har over 100 fuglearter og et bredt utvalg av papegøyer (over 25 papegøyearter ved siste telling). Betyr størrelsen noe for deg? De har noen av de største fuglene i verden (Andes Condor) og den største fuglen i kingfisher-familien (Kookaburra). Bare pass på å holde ørene rundt Kookaburra, ikke fordi den spiser ører, men fordi den er kjent for sine HØYE rop. For høyt eller stort for dine interesser? Da vil kanskje du og barna dine elske Lorikeet Landing hvor du blir “landingen”.

2 San Diego Zoo – Dette er en dyrehage i verdensklasse kjent over hele verden, men er det et reisemål for fugleentusiaster? Ifølge mange besøkende er svaret et rungende “JA!” Macaws i Childrens Zoo, Flamingo Lagoon og Wings of Australasia-utstillingen vil garantert tenne fugleelskeren inni deg. Er ikke det nok? Hva med Owens Rain Forest Aviary som tilbyr fugleelskere et nært og personlig blikk på mer enn 200 fjærkledde venner som representerer 60 arter og rundt 180 fugler. Denne feriedestinasjonen bør være på listen til alle fugleelskere.

1 National Aviary – Denne historiske volieren kan være liten i areal, men den inneholder MYE variasjon i den lille pakken. Det er flere gjennomgangs innendørs volierer og observasjonsbur i glass. Ikke glem å sjekke timeplanene deres fordi de har interaktive demonstrasjoner hver time med forskjellige levende arter i løpet av dagen og planlagte forelesninger om forskjellige arter. Planlegg å ta mange bilder og bruke flere timer på å nyte det store utvalget av arter, daglige begivenheter, spesielle begivenheter og interaktive møter. Denne fuglerelaterte feriedestinasjonen er et must-see for alle fugleelskere.

Leave a Comment