typer papegøyer

Svar om papegøyestøv – 7 viktige fakta å vite om støvet som papegøyer genererer

Papegøyer er vakre fugler. Størrelsene, fargene og personlighetene er forbløffende og varierer sterkt. Det som også varierer er mengden støv som ulike typer kan produsere. Her er 7 nyttige fakta om papegøyestøv og hvordan du effektivt håndterer det.

1. Hvordan ser støvet ut? Den er hvit og noen ganger mot grå i fargen. Det faller til slutt fra luften og er mest merkbart på horisontale tjenester. Du kan se den gå i luften når papegøyen din pusser, leker eller slår med vingene.

2. Lager alle typer papegøyer støv? De fleste av dem genererer litt vingestøv og fjær, og de produserer alle dander. Men det er spesifikt de som lager vingepulver som produserer de største mengdene som kan bli skjemmende samt en helsefare for deg og kjæledyret ditt,

3. Hvilke fugler er mest støvete? Typen fugl er tilhører pulver-dun-arten. En naturlig del av deres vekst og vingehelse opprettholdes ved å produsere vingepulver. Afrikanske grå, kakaduer, kakaduer og noen amasoner tilhører denne gruppen.

4. Kan fuglen gjøre noe for å redusere støvet den lager? Det er ingenting som fysisk kan stoppe produksjonen. Du kan tilby fuglen en liten skål med vann som kan brukes til bading. Du kan også installere en dusjabbor og invitere kjæledyret ditt til å følge deg i dusjen. Vann vil bidra til å redusere mengden pulver som er i stand til å gå i luften og sette seg på overflater i rommet og rundt hjemmet ditt.

5. Hva er den beste måten å rengjøre rommet med en støvete fugl? Kort sagt, vann er det beste svaret. Det er best å bruke en fuktig klut på overflater og en fuktig mopp på gulv for å fange opp støvet effektivt og redusere sjansene for at det kommer inn i luften igjen og faller ned på overflater igjen.

6. Hva er den beste måten å innrede et rom med en pudderdunfugl? Det er best å bruke materialer som kan tørkes rene og som har mindre sannsynlighet for å holde på støv. Vertikale persienner, skodder eller vinylskjermer for vinduer er smarte alternativer. For gulvbelegg unngå tepper og tepper og velg tre, fliser eller vinyl. Det er mange gulvprodukter som simulerer naturlige materialer til en brøkdel av prisen.

7. Kan filtrering av luften virkelig bidra til å kontrollere støvet? Å filtrere luften med en høyeffektiv partikkelfangende (eller HEPA) luftrenser er en av de beste måtene å redusere luftbårent støv som er tilgjengelig for deg og fuglen din å puste betydelig.

Fuglenes luftpassasjer er så små at de lett kan bli tette. Dette forårsaker ofte infeksjoner som er nesten umulige å oppdage før det ofte er for sent å reversere tilstanden. Å få et filter til å rense luften 24 timer i døgnet kan forbedre luftkvaliteten og livskvaliteten betraktelig for deg og fuglen din.

Leave a Comment