typer papegøyer

Papegøyer – Topp ti nettsteder for papegøyeeiere

Hvis du eier en papegøye eller planlegger å skaffe deg en i fremtiden, er det mange nettsider du kan besøke for å finne informasjon om alle papegøyerelaterte emner. Selv om det selvfølgelig finnes utallige nettsteder dedikert til fugler og papegøyer, er her de ti beste fuglenettstedene som alle papegøyeeiere bør vite om.

1. BirdBoard.com – Denne nettsiden er virkelig en av de beste papegøyenettstedene der ute. Medlemskap er gratis og gir deg tilgang til et omfattende medlemsforum som dekker alt du måtte ønske å vite om papegøyer. Det er lenker til nyttige nyhetsartikler, veiledningsartikler og informasjon om spesifikke fuglearter, bilder og videoer. Du kan handle fuglemateriell og til og med finne fugleoppdrettere. Denne siden har alt hvis du leter etter fugleinformasjon. Hvis du eier en papegøye, bør medlemskap i Bird Board være topp prioritet.

2. BirdBreeders.com – Denne nettsiden tilbyr en liste over fugleoppdrettere fra USA. Oppdrettersteder kan deles opp etter stat og til og med region. Det er fora tilgjengelig på synet for diskusjon av fugler og oppdrettere. Hvis du er ute etter å kjøpe en fugl, eller er en fugleoppdretter, er BirdBreeders.com en god side for deg.

3. BirdChannel.com – Din one stop shop for alt fuglerelatert. Det er informasjon om fuglearter, fugletrening og fuglehelse. Du kan handle fuglemateriell og til og med finne fugleoppdrettere. Denne siden har alt hvis du leter etter fugleinformasjon.

4. AfricanGreyForum.com – Hvis ditt valg av papegøye er en afrikansk grå, må du sjekke ut denne nettsiden. Dette nettsamfunnet er dedikert til den afrikanske grå papegøyen og dens eiere. Det er ulike rom i forumet som spenner fra fuglestell til generell grå diskusjon. Medlemskap er gratis og siden er enkel å navigere og bruke.

5. BirdToys.com- Et utmerket sted å handle fugleleker. Det er et stort utvalg av papegøyeleker å velge mellom, inkludert leker som hjelper på fuglenes helse og mentale velvære. De har organisert leker etter art, størrelse, bedrifter og leketyper.

6. MacawForum.com – På den annen side, hvis Macaw er favorittfuglen din, er det MacawForum.com. I likhet med nettstedet AfricanGreyForum.com, er dette nettstedet dedikert til de forskjellige artene av ara. Det er informasjon om alt som er relatert til Macaw, og du vil finne et stort fellesskap av andre Macaw-eiere.

7. MyToos.com-Denne nettsiden er en kilde med informasjon om kakadu-papegøyeartene. Eierne av dette nettstedet er åpenbart dedikert til å spre ordet om riktig pleie og krav til den praktfulle kakaduen. Det er et Cockatoo-artikkelbibliotek stappfullt av informasjon, samt en oppslagstavle der du kan kommunisere med andre Cockatoo-eiere.

8. GreyFeatherToys.com-Denne nettsiden tilbyr et stort utvalg av fugleleker og fugletilbehør. Hvis du ser etter et stort utvalg av unike fugleleker av høy kvalitet til kjæledyrpapegøyen din, er Grey Feather Toys stedet for deg.

9. BirdShows.com – Dette er et annet fuglenettsted med alt inkludert. Det er lister og informasjon for alle fuglearter og fuglebehov du kunne tenke deg tilgjengelig på ett sted.

10. AvianVideos.com – Hvis du elsker å se på fugle- og papegøyevideoer, eller har noen av dine egne du vil dele, besøk AvianVideos. Medlemskap er gratis, og det er hundrevis av fuglevideoer du kan glede deg over.

Leave a Comment