Hvilken papegøye passer best hjemme?

Papegøyekapers

Har du noen gang tenkt på hvor fantastiske og veloppdrettede papegøyer er? Det er faktisk kjent at papegøyer er den mest tilpasningsdyktige og godt elskede fuglen. I mange år har de forbløffet oss med sine fantastiske nye kapers. Dette er grunnen til at vi som oppdrettere har en tendens til å lære dem disse kapersene for at de skal opptre mer naturlig i hjemmemiljøet.

Det er tilrådelig å begynne å veilede unge papegøyer for at de skal lære grunnleggende kapers umiddelbart. Vi må også vurdere atmosfæren på stedet der vi veileder dem og være kunnskapsrike med disse kapersene. Tren i godt organiserte rom og godt opplyst også. Føl den største frihet og fred i ditt guideområde. Ikke utmatt kjæledyrene dine for mye, gjør det kort og enkelt som alltid. Lagre også nødvendig utholdenhet og styrke for å veilede dem riktig.

Nesten alle som avler papegøyer har en tendens til å starte med å lede dem til å komme frem eller “trappe opp”. Faktisk vil du og fuglen din bli belønnet med denne kaperen med tiden. For små fugler må du holde ut fingrene til dem for at de igjen skal holde føttene mot fingrene. Når det gjelder de større kjæledyrpapegøyene, bruk armene og hold den ut til dem og vis dem en frukt foran på den måten, de kunne forstå at du vil at de skal gå fremover. Belønnings- eller symbolsystem er en god praksis for å lære papegøyene dine å lage kapers. Snakk lavt for å oppmuntre papegøyene dine mer.

Hvis du vil at papegøyene dine skal lære å “snu rundt” fra abboren, bruk en frukt- eller pelletsmat som et lokkemiddel. Hold ut hånden og legg den forsiktig mot ryggen slik at de kan følge maten du gir med øynene, slik at de snur seg helt. Noen fugler ville plutselig snu seg fra stedet og grep maten du holder frem med nebbet. Andre fugler krever litt mer overtalelse for at de skal forfølge det du spør om. Vær veldig forsiktig og tålmodig for å oppnå de resultatene du ønsker. Vær oppmerksom på at de trenger et stimulerende middel for å reagere på tingene du sier, og gi dem et tegn på mat som belønning ville la dem forstå.

Til slutt, hvis du lider av gråtene hvis papegøyene dine om natten eller dagen, så er det på tide for dem å lære den neste kaperen kalt tale. Veiled dem til å snakke, og dette er nyttig for deg å stelle dem godt til å være et godt kjæledyr. De vil etter tur være komfortable rundt folk. På veien du kan starte er å veilede dem til å si “hei” eller farvel. Ta med i betraktningen at du må gjenta dette ordet flere ganger om dagen for at de skal mestre det. Gi dem et tegn på mat når de lager noen lyder eller lyd som ikke ville være hørbar med det første eller som ikke vil være forståelig. Dette er bare så lenge de reagerer på stemmen din. La familiemedlemmene dine også samhandle med papegøyen din og få dem til å snakke og la papegøyen etterligne ord igjen og igjen for å huske det.

Leave a Comment