Hvilken papegøye passer best hjemme?

Overflatebeskyttelsesprodukter kan forhindre dyre kjæledyrskader på hjemmet og innredningen

En søt liten kattunge eller valp kan være en stor kilde til komfort og glede for huseiere og leietakere overalt. Dessverre kan disse søte kjæledyrene også være kilden til omfattende skader på hjemmets interiør og møbler. Fra flekker på tepper til riper på møbler, listen over skader forårsaket av kjæledyr kan være omfattende. Heldigvis er det enkle og kostnadseffektive midlertidige overflatebeskyttelsesprodukter tilgjengelig for å forhindre denne dyre skaden.

Teppeflekker er den vanligste typen skade på kjæledyret. Denne skaden oppstår før kjæledyret blir ødelagt eller med eldre, inkontinente kjæledyr. Selv om det finnes produkter på markedet for å maskere lukten av disse områdene, gjør de lite for å beskytte teppet mot flere ulykker. Teppefilm eller teppe-“maske” som brukes rutinemessig under konstruksjon, fungerer ekstremt godt til å dekke teppet slik at urin eller avføring ikke kan trenge gjennom teppet og polstringen. Siden film kan forbli på teppet i opptil 45 dager, gir det eierne tid til å trene kjæledyret sitt eller til å bytte ut filmen etter behov månedlig. Teppefilmer kan finnes i lokale entreprenørforsyningsbutikker samt større hjemmesentre over hele landet.

Riper på dører er en av de dyreste skadene som dyreeiere pådrar seg. Enten de er laget av tre, glassfiber eller metall, kan dørene beskyttes midlertidig ved å bruke DoorGuard™ dørbeskyttere. DoorGuard™ festes enkelt til døren ved hjelp av gigantiske gummibånd og gir et ¼” lag med solid papp som kjæledyr ikke lett kan trenge gjennom med klør. DoorGuard™ kan forbli på plass i det uendelige og gir kjæledyrseieren tid til å installere en kjæledyrdør eller andre midler for å forhindre fremtidig riper. DoorGuard™ er kun tilgjengelig online. For å forhindre riping av dørkarmer, er det flere produkter på markedet, inkludert Jamb Saver,™ en midlertidig plastbeskytter, eller Jamb Pro,™ en komprimert pappversjon som fungerer på samme måte Jamb-beskyttere er tilgjengelig hos utvalgte entreprenører eller overflatebeskyttelsesbutikker eller via nettkjøp.

Kanskje en av de vanligste klagene fra dyreeiere er riper i tre eller stoppede møbler. Millwork Protection eller Protecta-foam™ er et trygt og pålitelig produkt utviklet for å beskytte tre og andre overflater mot skade. Dette selvklebende skummet vikler seg enkelt rundt stolbein eller bordben i tre for å beskytte dem mot kjæledyrklør. I teststudier ble overflater beskyttet av det klebende skum fullstendig unngått av både kattunger og valper. Det var ikke klart om det var en spesiell skumlukt som kjæledyr unngikk eller bare at skummet ikke ga taktil tilfredsstillelse. Protecta-skum er lett tilgjengelig via nettkjøp eller fra utvalgte utsalgssteder.

Selvklebende matter eller “klebende matter” som brukes under konstruksjon kan også være en fin måte for kjæledyreiere å kontrollere effekten av håravfall på gulv. Disse selvklebende mattene er designet med plastplater som kan skrelles bort som samler dyrehår eller skitt. Når plastfolien er dekket av hår eller skitt, skreller kjæledyrseieren det bare vekk og kaster det for å avsløre et rent klebeark. Mattene er pakket i enten 30 ark eller 60 arks pakker og hvert ark kan vare i opptil 7 dager. Selvklebende matter er tilgjengelig fra dyrebutikker, overflatebeskyttelsesbutikker eller entreprenørspesifikke utsalgssteder.

Oppsummert kan nye dyreeiere bruke mange av de samme produktene som byggherrer og entreprenører bruker under bygging og ombygging for å forhindre dyre overflateskader. Overflatebeskyttelsesprodukter gir nye kjæledyrseiere tid til å trene kjæledyrene sine og til å kostnadseffektivt beskytte mot normal skade forårsaket av nye kjæledyr.

Leave a Comment