grønne papegøyer

Love Birds Care og noen tips for å avle dem

Love Birds er en av de enkleste av papegøyene å ta vare på. De er begrenset i tale, men de elsker å etterligne lyder, andre fugler og til og med litt musikk. De vil overraske deg noen ganger. Disse papegøyene, som alle andre papegøyer eller kjæledyr generelt, tar mye omsorg og oppmerksomhet, spesielt hvis du vil ha et godt veltrent kjæledyr. Noen av rutinejobbene som må gjøres er å rengjøre buret, skrubbe ned buret med desinfeksjonsmiddel en gang i uken, fôre, vanne og selvfølgelig trene og gi den lille vennen litt oppmerksomhet daglig.

Hvis avl er hovedgrunnen til å ha disse Love Birds, kan du prøve Masked Face Love Birds eller Peach Faced Love Birds-artene. Avl dem bør ikke gjøres før de er ca 18 måneder. Flere tips å vite om dette, er at du trenger en avlsboks, noe hekkemateriale. Hvis du vil bygge reirkassen din, er det noen mål: 25 centimeter høy, 20 centimeter bred, 15 centimeter dyp og 2 centimeter tykk, pluss et tak, og et 5 centimeter hull og abbor mot toppen av kassen. Hekkemateriale vil være nødvendig nå og litt senere, slik at hun kan friske opp reiret rundt inkubasjonssyklusen. Reirmaterialet du trenger avhenger av hvor du bor; det er pilekvister, furuspon, palmeblader og litt fuktig torv til gulvet i boksen. For å få sterkere og sunne unger la dem bare avle en gang i året.

Love Birds trening starter imidlertid før avlen, og det er der det virkelige arbeidet starter. Nå har du to Love Birds og snart har du små å trene. Et godt opplyst, distraksjonsfritt, stille rom vil gjøre det beste for å trene Love Birds. Kjærlighetsfuglen din vil føle seg trygg og komfortabel, og du vil ha en positiv økt. Begynn i det små som egentlig det første de trenger å gjøre er å lære å gå opp på fingeren eller en trestang. Arbeid deretter inn i noe litt vanskeligere som å lære ham å snu. Litt mat kan hjelpe med denne delen av treningen. Love Birds liker å nappe i deg, dette er deres måte å sjekke deg ut på, og dette er en naturlig ting for dem. Hold øktene dine korte og kutt dem opp i små biter når du bruker mat. Gi dem små biter av frukt eller grønnsaker, bananer eller epler, selleri eller mais. Hvis de blir slitne, gi dem en pause en liten stund, og prøv igjen en kort stund. Etter det er det bare å være sammen med dem for litt oppmerksomhet.

Hva skal du mate dem for å holde dem glade og sunne? 90 % av maten de trenger er en anbefalt pelletsblanding. Dette gir dem et balansert kosthold av vitaminer og mineraler. 10 % mais, brokkoli, rød eller grønn paprika, sølvbeter, bananer, epler, kyllinggress, selleri og en rekke frø og nøtter.

Mat du ikke skal gi dem vil være eplefrø, ferskengroper, sjokolade, kaffe, avokado, rabarbrablader og ingenting salt.

Avslutningsvis: Kjærlighetsfugler er smarte og vil lage gode kjæledyr for familien din. Veldig trenbar fugl og de vil forbløffe deg. Få deres tillit og du vil ha et godt forhold.

Leave a Comment