typer papegøyer

Leter du etter de beste kjæledyrpapegøyene for deg

Du har kanskje funnet en papegøye med en personlighet som appellerer til deg i din lokale dyrebutikk, og nå vil du kjøpe den og ta den med hjem. Men før du bestemmer deg for å kjøpe den, bør du få så mye informasjon om hvordan du tar vare på en av disse fuglene for å være sikker på at det er et lykkelig kjæledyr. Selv om du kan være sikker på at papegøyer er et mer uvanlig kjæledyr enn en katt eller hund.

Så for å gjenta, det som ble nevnt i forrige avsnitt, før du kjøper kjæledyr papegøyer og er svært viktig å få så mye kunnskap om omsorg for disse fuglene. Det kan være lurt å lese om en annen karakter og individualitet, eller deres matvaner, og hvordan du skal håndtere en dårlig oppført papegøye. En annen viktig faktor å vurdere er hvordan man holder dem friske og behandler de forskjellige typer sykdommer som kan få.

For å ta vare på papegøyer trenger du mye tålmodighet og tid. Dessuten må de føle seg komfortable og avslappede i miljøet sitt, så de vil trenge ganske mye plass og godt utstyr som kan koste deg mye penger. Et annet spørsmål er, har du tålmodighet og tid til å lære om kjæledyret ditt for å ha et godt og lykkelig forhold til fuglen.

Nå som du føler deg i orden med kravene for å holde kjæledyrpapegøyer, er det på tide å lete etter kjæledyrpapegøyen du vil ha. Her er noen tips å huske på når du leter etter din spesielle fugl. Vær forsiktig så du ikke setter fingrene inne i burene, fordi kjæledyrpapegøyer kan være litt nervøse og temperamentsfulle med folk som ikke er kjent med og kan bite. Når du har funnet fuglen, vil du spørre om tillatelse før du prøver å ta på den.

En annen ting du bør vurdere er å prøve å ikke kjøpe den første fuglen du kommer over, og vurder nøye hvilken av kjæledyrpapegøyene som vil være ideelle for både deg og stedet du bor i. Husk at noen av de større fuglene krever mye åpenhet plass for dem å føle seg komfortable og avslappede, så en liten bolig ville være katastrofal. Husk også at din potensielle kjæledyrpapegøye kan være en livslang følgesvenn, fordi de har en tendens til å leve i mange mange år, så vær sikker på at personlighetene dine stemmer overens.

Leave a Comment