papegøyer som snakker

Hvor lang tid tar det å trene en papegøye til å snakke? Tren papegøyen din til å snakke

Hver papegøyeeier som ønsker å se fuglen sin snakke neste morgen, stiller det samme spørsmålet: hvor lang tid tar det å lære en papegøye å snakke? Denne henvendelsen kan enkelt besvares hvis du kjenner til faktorene som påvirker fuglens evne til å etterligne lyder eller snakke.

For å få en papegøye til å snakke, er det sterkt å foretrekke å kjøpe ung og håndoppdratt fjærarter fra tre til seks måneder. Det er viktig å huske på at eldre fugler ikke lærer like enkelt og så raskt som de unge siden de allerede har forhåndsbestemte lyder i hodet. Hvis fuglen du planlegger å trene allerede er voksen, må du ha mye utholdenhet, tålmodighet og utholdenhet for å få den til å snakke.

Selv om papegøyer er kjent som snakkende fugler, avhenger fuglens evne til å imitere menneskets talte ord i stor grad av papegøyearten du har, holdningen til kjæledyret ditt, strategiene og teknikkene du skal bruke og hvordan du spesielt temme kjæledyret ditt. Treningen bør starte med å temme papegøyen din og bygge dens tillit til deg som trener før du kan lykkes med å be den om å snakke. Du vil legge merke til om kjæledyret ditt er klart til å bli lært hvordan det skal si ord hvis det er avslappet og selvsikkert i ditt nærvær.

En av de mest effektive snakkende fuglene er kjent som de afrikanske grå papegøyene. De er enkle å lære bort og svært dyktige i handlingene sine. De forskjellige typene papegøyer og deres ulike tonale uttale og kvaliteter er noen av faktorene for å gjenkjenne hvor lang tid det tar å trene en papegøye til å snakke.

Når du utvider vokabularet til kjæledyrpapegøyen din, så vel som dens tonekvalitet, vil det gi deg selskap og glede du aldri vil oppleve med fugler som ikke snakker. Merk at papegøyer kan beholde informasjon om flere ord og uttrykk på grunn av deres sterke minne enn andre flygende arter.

Begynn treningsøkten hver morgen før du tar av burdekselet. Det er viktig at du gjentar en setning eller ord flere ganger som å gjøre det til et ritual. Fugler vil tenke på flere lyder i mørket og vil forsøke å handle som svar på det du sier ved å gjenta det de hører. Utfør denne prosessen flere ganger om dagen, spesielt rett etter at du har matet den eller når du gir den en godbit.

Når papegøyen din blir vant til lyden du bruker for å få den til å reagere, vil den si den samme setningen for å påkalle oppmerksomheten din hvis du ikke er i nærheten av den eller når den trenger oppmerksomhet eller den er veldig sulten. Når du hører det, bør du svare tilbake med lignende lyd som en bekreftelse, men ikke gå i nærheten av buret.

Å vite hvor lang tid det tar å trene en papegøye til å snakke er sterkt påvirket av din utholdenhet i å lære kjæledyret ditt. Hvis du jobber i ukedagene, kan du bruke et opptak til å trene kjæledyret ditt til å etterligne lyder og snakke.

Leave a Comment