papegøyer som snakker

Hemmeligheter til papegøyer som snakker

Å tilbringe tid med papegøyen din regelmessig og lære dem å snakke ord kan forbedre papegøyenes snakkeevne betraktelig. De fleste av papegøyene er intelligente og snakkesalige av natur, så alt de trenger er litt trening som må gis på riktig måte. Mange eksperter føler at læringsmønsteret til forskjellige arter av papegøyer kan variere tilsvarende. African Grey papegøye er en rask læring som er intelligent av natur og kan raskt svare på treningsøktene.

Det er mange slike forbløffende eksempler som viser slike evner, som inkluderer Alex, den 28 år gamle afrikanske grå papegøyen ved Brandeis University. Denne African Grey har klart å bygge sitt vokabular med over 100 engelske ord med betydningen, noe som virkelig er fantastisk. Du vil finne denne vanlige egenskapen blant de fleste av de afrikanske grå papegøyene som har et høyt nivå av intellekt med evnen til å etterligne forskjellige typer lyder. Einstein-talende papegøye, som er en afrikansk grå, har en utrolig evne til å etterligne mer enn 200 lyder som gjør den så populær blant besøkende i Tennessee zoo. Det er ikke nødvendig at alle de afrikanske grå papegøyene har lignende evner som Einstein-talende papegøyer, men generelt sett er de langt intelligente enn andre papegøyearter.

Den beste måten å forbedre papegøyene dine på å snakke er ved å hengi ham til daglige samtaler og leke med den. Du kan begynne å trene dem i ung alder, siden de er mer klare til å knytte bånd og utvikle et godt forhold i denne fasen. Det er viktig å være forsiktig og tålmodig mens du håndterer disse små skapningene og få dem til å føle seg komfortable. Du kan lære dem enkle ord og gjenta dem ofte slik at de begynner å gjenkjenne dem sakte ved hjelp av assosiasjon. Når de blir eldre, vil disse papegøyene kunne etterligne forskjellige typer lyder og gjenta ordene og setningene.

En av de viktigste hemmelighetene ved å få papegøyen til å snakke er å velge riktig tidspunkt, helst om morgenen og kvelden når de kan svare bedre på treningsøktene dine. Papegøyer trenger også positiv oppmuntring for å snakke som kan være i form av deres favorittmat som kan brukes som belønning. Du kan til og med velge små og fargerike gjenstander, som kan gis til dem slik at de lærer å gjenta navnene på bestemte gjenstander. Enda en hemmelighet med å lære papegøyer å snakke er å vise mye tålmodighet og forstå når de elsker å snakke mest. Du må kanskje gjenta mange ting flere ganger, som er måten disse papegøyene kan lære å snakke godt på.

Mange kjæledyreiere tyr til å gi straff til fuglene sine hvis de ikke oppfører seg ordentlig eller ikke følger instruksjonene deres, noe som er feil. Faktisk, det disse papegøyene trenger for å lære å snakke er din kjærlighet, omsorg og oppmerksomhet for å bli mer sosial.

Leave a Comment