grønne papegøyer

Grønne ringhalspapegøyer er de lykkeligste fuglene i verden

Vi har en grønn ringneck papegøye, og Mr. Stan er den lykkeligste fuglen i verden. Hvis du føler deg nedstemt, bare gå inn i fuglerommet og Mr. Stan vil umiddelbart muntre deg opp.

Det finnes mange forskjellige raser av papegøyer, men jeg vil gjerne besøke deg om de grønne ringneck-papegøyene. Det finnes faktisk to typer grønne ringneck papegøyer, den afrikanske ringneck og den indiske ringneck. Den afrikanske ringhalsen er den minste av de to rasene, men de har begge de lykkeligste personlighetene av enhver papegøye i live. Den afrikanske gråen kan snakke bedre, kakaduen kan være bedre til å løse gåter, amasonene kan være større og mer fargesterke, men ingen annen papegøye i verden er så glad som den lille grønne ringhalspapegøyen.

Alt du trenger å gjøre for å få Mr. Stan til å skrike og synge er å stikke hodet inn i rommet. Hvis han ikke ser deg fordi han spiller, bare plystre, og konserten begynner. Han vil få alle de andre papegøyene til å sprette og squawking i løpet av sekunder.

Vi dro til Pakistan for flere år siden for et byggeprosjekt, og fant Mr. Stan på det lokale fuglemarkedet. Han var så vennlig og entusiastisk at vi tok ham med tilbake til Amerika da vi kom hjem. Ikke prøv dette selv, papirarbeidet og utgiftene til å reise med fugler er ikke noe jeg anbefaler.

Den indiske ringhalsen er hjemmehørende i Pakistan og India, og det er vanlig å se flokker i hundrevis. Og de ville papegøyene er like glade som Mr. Stan er.

I skumringen strømmet alle fuglene til trærne for natten, og det ville være rungende kor da alle de forskjellige fuglerasene begynte å legge seg. Men det vakreste refrenget var sangen fra de små grønne ringnecks.

Papegøyeoppdrettere har utviklet noen fargevarianter for ringhalsen, og du kan finne dem i blått og gult. De har samme lille kropp og samme entusiastiske personlighet, bare en annen farge.

Så hvis du leter etter en papegøye å ta med hjem, vil jeg oppfordre deg til å tenke på den lille grønne ringhalspapegøyen, den lykkeligste fuglen i verden.

Leave a Comment