papegøyer som snakker

Få en rask fortjeneste på Internett

Er det mulig å tjene raskt på internett? Jeg nøler med å nevne denne metoden da den må gjøres med forsiktighet, men hvis den følges med en god forståelse av prinsippene som er involvert, er den absolutt i stand til å betale godt for de som vet hvordan de skal “spille spillet”.

Normalt vil denne markedsføringsstrategien bli gjort i forbindelse med innsending av artikler, gratis SEO-trafikk osv., men disse tar tid å bygge opp. En raskere metode for å generere AdSense-inntekter er å bruke Pay Per Click (PPC).

Ved å bruke en form for trafikkarbitrasje bys det på lavprissøkeord på Google og noen av de andre PPC-søkemotorene. De sendes til AdSense-sider med høyere betaling. Selvfølgelig må sidene som mottar trafikken være nøye konfigurert slik at de tiltrekker seg de høyere betalende AdSense-annonsene.

Ulempen er at du må betale for PPC-trafikk, men det kan testes mens du går og overvåkes nøye. Google lar et budsjett settes.

Spesielt flere nøkkelfaktorer må vurderes i begynnelsen:

1. Høyt betalende søkeord.

Selv om du kanskje har en brennende interesse for søramerikanske papegøyer, betyr det ikke at befolkningen som surfer på Internett deler denne interessen – i det minste i den grad de er villig til å klikke på annonser som tilbyr produkter og tjenester om dette emnet. Så sørg for å sjekke om interessen din sannsynligvis vil produsere AdSense-annonser som betaler godt for hvert klikk. Hvis du for eksempel betaler 5 cent per klikk for å motta besøkende og du bare mottar for eksempel 10 cent per klikk på en AdSense-annonse, er det ikke sannsynlig at du vil klare deg økonomisk. Bare en liten prosentandel av besøkende – for eksempel 5 % – på nettstedet ditt vil klikke på en annonse.

2. Relevans.

Søkeordene som Google anerkjenner som mest relevante for nettsiden din, påvirker valget av annonsen som faktisk vises der. Så det er lurt å velge innhold med høyt betalende søkeord hvis du ønsker å vise høyt betalende annonser.

Du må også være sikker på at BÅDE annonsene og innholdet er relevante for de besøkende. Dette er verdt å vurdere nøye. Din PPC-kampanje kan være rettet mot for eksempel de som er interessert i hundetrening. Dette betyr ikke at annonser for hundeoppdrett vil være av interesse for de besøkende – de vil sannsynligvis være mer opptatt av hundens daglige oppførsel. For eksempel lydighetstrening, hjemmetrening, hvordan slutte å bjeffe, slåss, grave osv.

I hovedsak optimaliserer du for AdSense – velger søkeord med en ganske høy grad av konkurranse – i stedet for for gratis trafikk fra søkemotorer (som vanligvis krever mye mindre konkurranse hvis du skal tiltrekke dem), selv om de to fungerer sammen. Når du byr på søkeord med PPC – faktisk kjøper trafikken din – velger du søkeord (inkludert synonymer og relaterte ord) som vil tiltrekke den typen trafikk du forventer å være interessert i AdSense-annonsene som vises på nettside. Hvis tilkoblingen er for fjern, vil de bare gå videre.

Nettsiden din må være relevant for BÅDE de besøkende og AdSense-programmet som velger annonsene som skal vises. Ikke undervurder viktigheten av denne faktoren.

3. Lavpris søkeord.

Hvis du betaler samme pris for søkeord som du mottar fra klikkene på Adsense, så taper du, ikke tjener penger. Bare rundt 5 % av de besøkende kan forventes å klikke på en av annonsene på nettsiden din, så du må tiltrekke deg mye rimelig trafikk. Ved å bruke Pay Per Click (PPC), for eksempel AdWords (Google), kan du kanskje finne relaterte termer. For eksempel, i stedet for “hund”, ta en titt på “pooch”, “valp” eller spesifikke dyr, for eksempel “Labrador”.

Google er heller ikke den eneste butikken i byen. Det finnes en rekke andre søkemotorer som vil kreve mye mindre for nært beslektede søkeord. De har ikke samme trafikkmengde, men alt hjelper. Alternativer inkluderer FindWhat, Ah-Ha og Brainfox for det første.

4. Sporing av annonsering.

Når du bruker flere annonseringskilder for å tiltrekke deg nettstedtrafikk, vil noen vise seg å være mer nyttige – lønnsomme – enn andre. Det er avgjørende at du vet hvilke kilder som fungerer for deg og hvilke som bare koster deg penger. Det finnes en rekke kommersielle annonsesporingstjenester tilgjengelig. Det er også noen gratis skript som tilbys fra tid til annen med de store giveaway joint ventures.

En annen måte å holde styr på trafikkkildene dine er å ha en egen landingsside for hver kilde. Hvis du har god nettsiderapportering, vil statistikk levert av webverten din indikere hvilke søkemotorer som sender deg trafikk.

Vanligvis, hvis den settes opp uten tidspress, ved å kombinere med gratis trafikk fra feeder-sider (artikler), vil gjennomsnittlig kostnad per besøkende reduseres, noe som gir rom for en fortjenestemargin.

Men det må gjøres forsiktig. Du må for eksempel være sikker på at sidene med AdSense tiltrekker seg høyt betalende annonser. Du kan ikke bare legge opp nettsider uten å sjekke på forhånd om dette sannsynligvis vil skje.

Husk, hvis du setter opp nisjenettsteder som er optimalisert for søkemotorene, med sikte på gratis trafikk, vil du naturligvis lete etter “uoppdagede” nisjer som er relativt mindre konkurransedyktige, slik at du kan rangere godt med søkemotorene.

Men hvis du bruker PPC, VIL du faktisk ha en rimelig (men ikke overdreven) konkurranse om søkeordene dine i håp om at AdSense-annonsene vil betale godt når besøkende klikker på dem. Mye av tiden din vil gå til å søke etter billige alternative søkeord og kilder som du kan bruke til å lede trafikk til nettsidene dine.

Leave a Comment