grønne papegøyer

Eksotiske temmede fugler Dyrebutikk Ara Eksotiske fugler til salgs Dyretjenester

Exotic Tamed Birds er ledende kjæledyrtjenester i Delhi og spredt over hele India. Vi driver handel med og avl av et bredt utvalg av kjæledyr til salgs, fugler, fisker, krypdyr og amfibier. Vi tar oss av salg av en rekke dyreforsyninger og dyretilbehør også. Produktene som selges inkluderer kjæledyrtjenester, eksotiske temmede fugler, grønnvinge-ara, tukan, kjæledyr til salgs, skarlagenrød ara, sun conure-seil, kakadue, blå og gull-ara, afrikansk grå papegøye, bursalg, kylling, tilgjengelig, fisk og en rekke kjæledyr til salgs og kjæledyrtilbehør. Vi tilbyr også graveringstjenester for kjæledyrmerker, som har eierens kontaktinformasjon i tilfelle kjæledyret blir borte. Velkommen til exotictamedbirds det viktigste målet for en exotictamedbirds.com-gruppe er å gi sunne kjæledyr dyktig og troverdig informasjon og administrasjon til kjæledyr- og dyreelskere. Det er mange individer som er opptatt med kjæledyr fra ungdommen. Uansett, i denne travle verden unnlater individer å leve når de dør for å tjene. Vi vil sannsynligvis skape en følelse av tilhørighet blant individer om skapningene og deres velstand. Vi bestreber oss på å løse senterproblemer som hjemløshet: tilstanden eller tilstanden med å ikke ha hjemmepleie og administrasjon av kjæledyr, kjæledyrartikler og sosiale bekymringer. Kjæledyr er hovedledsagerens vilje identitet med deg for varigheten av livet ditt, uansett hvilken situasjon du er i. I en verden som blir mer uoriginal, forhastet og ubehagelig, gir vi kundene våre et morsomt sted å handle på nettet, hvor du vil finne en utrolig besluttsomhet av kjæledyr og kjæledyrvarer med fokus på alle dine behov, med fokus på hjelp. Vi har forskjellige eksotiske kjæledyrfugler og varianter av kjæledyrtilbehør tilgjengelig for salg til enhver tid. ​Vi handler med eksotiske kjæledyrfugler i Gurgaon og opererer fra adressen nedenfor:

Ellers kalt Malabar-parakitt, blåvinget parakitt finnes i de vestlige Ghats i det sørlige India. Halen og vingene deres er herlig differensiert i blått og svakt. De flyr i små løp og lager støyende skrik som er unike i forhold til forskjellige parakitter.

Ellers kalt fjellvaktelen, er denne spesifikke arten fryktet å ha vist seg å bli utslettet siden ingen åpenbar lokalisering har blitt gjort siden 1876. Uttarakhand og Nordvest-India sies å være dens leveområder. I 2003 ble det gjort rede for tenkelige observasjoner rundt Nainital

Leave a Comment