papegøyer som snakker

Belize Travel – Vil du ha en nyhet i noe annet? Ta en Belize-ferie

En Belize-ferie er ulik ferier i mange andre deler av verden. Belize attraksjoner og aktiviteter kan fengsle fantasien din og gjøre Belize-reisen til en fryd.

Heldigvis har Belize, for det meste, ikke asfaltert sine naturlige underverker. En ferie i Belize er økoturisme i aksjon.

Havaktiviteter

Belize er velsignet med klart vann, livlige koraller og et rikt marint liv. Det er det som tiltrekker seg dykkere og snorklere fra hele verden.

 • Lyst til å svømme med sykepleierhaier og sørlige rokker? Ta deretter turen til Shark Ray Allen på Belize-ferien, og du kan finne dem rundt deg på ditt undervannseventyr.
 • På veien vil du sannsynligvis fange stedet for skilpadder, leguaner og øgler.

  Fugletitting og andre eksotiske herligheter

  Ta en fottur gjennom Belizes kronglete jungelstier overhengt av vinranker, eksotiske orkideer og bromeliaer. Du kan føle deg som om du rusler gjennom Edens hage.

  Du bør sjekke ut dette våtmarksmiljøet fordi det er et ideelt habitat for alle slags eksotiske fugler og dyr.

  Fugletitting er naturlig. Du vil sannsynligvis høre ropet fra papegøyer og tukaner ispedd brølet fra brølapen.

  Sportsfiske er også ganske populært. Og du kan til og med få øye på den unnvikende jaguaren.

 • Belize-ferier bør inkludere en tur til Half Moon Caye Natural Monument. Dette vernede området hjelper til med å bevare fregattfuglen og rødfotfuglen. Hvis du er der om vinteren vil du sannsynligvis se fiskeørn og hvitkroneduer også.
 • Belize attraksjoner

  Hvis du er interessert i sport, vil du se mye på din Belize-reise.

 • Selv om fotball og basketball er de mest populære sportene, er det også boksing, softball og volleyball som fanger oppmerksomheten din.
 • Liker du å sykle? Se inn i det årlige internasjonale terrengløpet som arrangeres hver påske, og kanskje du kan lage historie.
 • Belize vær og geografi

  Belize er stedet for det nest største barriererevet i verden.

 • Det er et lite land i Karibia som ligger på østkysten av Mellom-Amerika og grenser til Guatemala og Mexico.
 • Hvis du planlegger en Belize-ferie, er det en god sjanse for at det blir det Varmt og fuktig.

 • Og enhver Belize-reise bør gjøres i den tørre årstiden, desember til april.
 • En venn av meg var på reise i Belize i regntiden. Regnskyllene var så store at gatene i byene ble oversvømmet, noe som gjorde det nesten umulig å komme noen vei til fots. Det kan regne fra 60 tommer per år i nord til 160 tommer per år i sør. Det er mye vann.

  Så det er best å unngå å ta en Belize-ferie mellom begynnelsen av mai og november.

  Litt historie

  Landets historie er ganske interessant og påvirker livene til folket frem til i dag.

  Belize-reiser vil bringe deg i kontakt med en fantastisk blanding av etniske grupper, inkludert afrikanske, arabiske, asiatiske, karibiske, kreolske, latinamerikanske, mestisiske kulturer og mer. Den tidligste registrerte bosetningen er Maya-sivilisasjonen. Utforsk de gamle Maya-ruinene – templene og ballbanene – og du kan nesten høre historien hviske i øret ditt.

 • Belize er den siste britiske kolonien i Amerika. Dronning Elizabeth II er dens suverene. Sammen med sitt parlamentariske demokrati er det faktisk det eneste landet i Mellom-Amerika med engelsk som offisielt språk.

  Leave a Comment