grønne papegøyer

Barbados-ferier med barn – 5 ting å gjøre

Barbados ferier er rike på kulturelle og visuelle godbiter, fra den uberørte undervannsverdenen, til de frodige åssidene, historiske kirker, spektakulære plantasjer og selvfølgelig strender.

Barbados er en flott øy for ferier med barn. Trygge strender, spesielt langs vestkysten, og en rekke aktiviteter og attraksjoner sørger for en ferie for hele familien. Ubåtturer, dyrereservater, naturreservater, ridning og vannsport inkludert snorkling, kajakkpadling og svømmetimer er tilgjengelig.

Noen hoteller tilbyr barneklubbfasiliteter, slik at foreldre kan tilbringe tid alene uten å bekymre seg, og det er lett å finne barnevakter for rundt $20.00BDS ($10.00US) per time, pluss transport hjem.

Følgende 5 attraksjoner i Barbados er flotte for både voksne og barn. Sørg for at barna er godt beskyttet mot sol og varme, og dere vil alle nyte en flott tid

1 Barbados Wildlife Reserve

Når du går inn gjennom portene til Barbados Wildlife Reserve, befinner du deg i en mahogniskog fylt med grønne aper, ender, skilpadder, skilpadder, påfugler, oter, vaskebjørn, agouti, hjort, ara, piggsvin, flamingoer, papegøyer og pytonslanger. Med over en mil (2 km) med stier som snirkler seg gjennom skogen er en tur gjennom reservatet en oppdagelses- og undringsreise.

Alle dyrene, bortsett fra pytonslangene og papegøyene, går fritt rundt i skogen. Dyrene er i sitt naturlige miljø, så i motsetning til en dyrehage har du den unike muligheten til å se dem oppføre seg naturlig, uten sperrer mellom deg.

De grønne apene ble brakt til øya fra Afrika på slutten av 1600-tallet, og er en av de største attraksjonene i reservatet. Den beste tiden å se dem er sent på ettermiddagen når de kommer ut for å mate.

Det er en eksotisk orkidesamling, og et iguanreservat, en voliere for fotturer og et informasjonssenter hvor du kan lære om dyrenes leveområder og historie.

Det er mange steder å sitte og hvile, og bare se på dyrene, og en kafé og butikk på stedet hvor du kan kjøpe en matbit og kald drikke, som du kanskje trenger, siden det kan bli ganske varmt.

Inngangsbilletten til Wildlife Reserve inkluderer adgang til den tilstøtende Grenade Hall Forest and Signal Station, så pass på å besøke når du har fullført omvisningen i reservatet.

Telefon 246 422 8826

2 Granathall Skog & Signalstasjon

Signalstasjonen ble bygget på 1800-tallet, et av seks tårn som ble reist på strategiske punkter rundt øya. Det indre av tårnet er gjenopprettet til sin opprinnelige tilstand, og huser nå en rekke utstillinger og historiske gjenstander.

Grenade Hall Forest omfatter en korallsteinsti med pedagogiske ressurser underveis som gir en mulighet til å lære om og sette pris på det naturlige miljøet.

Telefon 246 422 8826

3 Havnemestercruise

MV havnesjef beskrives som “flytende underholdningssenter”. Bajan Village Life Lunch Cruise gjenskaper Barbados-ånden med besetningsmedlemmer kledd som historiske karakterer som sørger for underholdningen.

På strandstoppet kan barna svømme, eller snorkle på revet, eller for våghalser er det en 70 fots vannsklie. På tilbaketuren er det et live calypso-band for dans og underholdning.

Telefon 246 430 0900

4 Harrisons hule

Denne spektakulære grotten, som ligger i sognet St. Thomas, er et must å se på enhver ferie på Barbados.

Turen starter med et audiovisuelt show som dokumenterer den geologiske historien til Barbados og grottens underverker.

Etter showet går du ombord på en trikk for en spektakulær reise gjennom store huler, med fossefall som dundrer over avsatser til krystallklare bassenger, og tusenvis av stalaktitter og stalagmitter.

Telefon 246 438 6640

5 Svøm med skilpaddene

Svømming med skilpadder er en fantastisk opplevelse for både voksne og barn og vil garantert være et høydepunkt på ferien. Barbados er hjemsted for en stor bestand av hauknebb og lærskilpadder. En gang truet av overfiske, er disse flotte skapningene nå beskyttet og overvåket over hele øya.

Skilpadder er omgjengelige og har en tendens til å holde seg i samme område, etter en jevn rutine. De kan sees leke og spise langs kystens skjær. I noen områder er de relativt tamme, og har blitt vant til mennesker. Du kan svømme med dem mens de spiser blant koraller. En god måte å gjøre dette på er med en seilbåttur og snorklingpiknik.

En ferie på Barbados er flott med eller uten barn. Øya er rik på historie; hjem til flere gode restauranter enn du kan dekke på en måned, har nok sport og aktiviteter til å holde hele familien opptatt, og har noen av de vennligste menneskene i hele Karibia.

For flere aktiviteter se artikkelen “Barbados Holidays With Kids – More Things To Do”

Leave a Comment