grønne papegøyer

Australsk kongepapegøye

Australia King Papegøyer er en middels størrelse papegøye og som navnet antyder er de hjemmehørende i Australia. De er den største av de lokale australske fargerike papegøyene. De er uten tvil Australias største papegøye som måler seksten til sytten tommer i lengde og veier syv til åtte unser. Denne papegøyen er en spesielt robust og hjertelig fugl; deres levetid i fangenskap kan gjennomsnittlig være fra tjue til tjuefem år.

Australia King Parrots er også kjent som The King Lory, Queensland King, Southern King Parrot, Australian King og The Eastern King. Australia King Parrots er innbyggere i Australias kystfjell og skogregioner i Queensland, Victoria og New South Wales. Mens de ville fuglene stort sett sees i de østlige regionene av Australia, er ville kongepapegøyer ofte sett i befolkede områder som parker og hager.

I naturen spiser de australske kongepapegøyene frukt, bær, frø og små insekter. I løpet av tidlig morgen og sent på ettermiddagen kan den ville australske kongepapegøyen sees i grupper på tre til fem som flyr til sine daglige foringsplasser. De har vært kjent for å ødelegge frukthager og maisavlinger. De fleste bønder anser dem for å være i stor grad skadedyr.

Fuglene har vært kjent for å ha en preferanse for frukten av det hvite sedertreet. Det er veldig vanlig å se dem spise moden kiwifrukt, fiken og eukalyptusfrø. Når de holdes i fangenskap, spiser de vanligvis kommersiell fuglemat fra et fôringsbrett. Kostholdet deres kan suppleres med pasjonsfrukt, kiwifrukt, solsikkefrø og fersk maiskolber. De ser ut til å favorisere mating tidlig om morgenen.

Fuglene er ikke kjent for å være altfor kjærlige, og tåler kanskje ikke å bli håndtert veldig bra. Fuglene er imidlertid ikke på noen måte antisosiale. Faktisk ser det ut til at de liker å samhandle med vaktmesterne sine. Fuglene er et utmerket alternativ til mer vokale papegøyer. De er stille papegøyer og har en tendens til ikke å skrike, noe som gjør dem svært ettertraktede på grunn av deres gode natur. Selv om de ikke er de beste praterne blant papegøyer, kan de lære å si noen få ord. Når de vokaliserer, blir eierne underholdt med sine veldig hyggelige skravling og fløyter.

Ofte beskrevet som vakre, de australske kongepapegøyene har et veldig synlig fargemønster. Den består av en fargekombinasjon av stort sett røde og grønne. Hannens hoder er ildrøde i fargen, mens hunnens hoder og bryster er grønne. Begge kjønn har generelt lest mager og grønn farge som følger ned halene og på vingene. Ryggen og vingene har vanligvis en mørkegrønn farge med lysere grønn flekk over skuldrene.

Husk at de er en nysgjerrig og intelligent fugl. De vil trenge et stort bur for å holde dem aktive. Som nevnt tidligere er de hjertelige fugler og de må trenes utenfor buret daglig. Standard trening for denne fuglen består av tre til fire timer utenfor buret, så gi dem mye oppmerksomhet og de vil belønne deg med mye kjærlighet.

Leave a Comment