Hvilken papegøye passer best hjemme?

5 måter å skjemme bort papegøyen din

Vi er alle opptatt i disse dager, og jeg vet at det er vanskelig å møte alle kravene i livet ditt. Men, det er på tide med en pust i bakken. Ta deg tid med hvert av de fjærkledde barna dine og gi dem den kongelige behandlingen. Jeg vet at noen av dere der ute har flere fugler, så det trenger ikke være alle papegøyene på samme dag! Ta for vanen med å gjøre minst en kortversjon av dette regelmessig. Papegøyene dine vil takke deg!

Noen fugler er mer “sosiale” enn andre. To av mine kan jeg plukke opp og kose meg med uten å være redd for å måtte sy. Den andre må jeg være veldig forsiktig med. Jeg bruker en pinne som hans viktigste transportform. Uansett hvilket nivå av “kos” papegøyen din foretrekker, kan du justere hvert trinn til papegøyens komfortnivå.

Jeg håper både du og dine fjærkledde barn har det flott. Ikke bare er dette en flott tid for fuglen din, men du kan slappe av litt også. For en ekstra bonus, slå av telefonen!

Bruk litt kvalitet én-til-én-tid

Bare henge sammen. La dem hjelpe deg med å hente rundt i huset. Kakaduen min liker å hjelpe meg å brette tøyet. En av mine afrikanske grå foretrekker å chatte på engelsk frem og tilbake. Min andre African Grey liker å sitte på meg og få riper mens

Jeg lå på sofaen.

Han løper opp og ned meg, sofaen og setter seg noen ganger på kneet mitt og bare sitter der. Du kan sette på litt regnskog eller klassisk musikk og bare sitte stille sammen en liten stund. Det er ingen regler, poenget er bare å gi fuglen din din udelte oppmerksomhet.

Del et måltid

Fest noen fine grønnsaker, frukt, pasta eller en annen fuglesikker rett som gleder papegøyens gane. Del med fuglen din, pokker, spis av samme tallerken. En bit til deg, en liten bit til dem. Husk selvfølgelig å gi dem sin egen skje eller gaffel slik at du ikke gir dem dine icky menneskelige bakterier.

Interaktivt spill

Håndleker som birdie bagels, vektstang eller marbella former; et stykke tau, en ispinne, et håndkle, til og med et vatt opp stykke papir kan virkelig kjøre interaktive fugleleker.

Det er hundrevis av trygge og morsomme ting å leke med. Lys opp og vis fuglen din en god stund. En av mine afrikanske grå elsker å leke fangst med et vattpapir. Når fangsttiden er over, elsker han å makulere den. Det trenger ikke være dyrt, det må bare være gøy!

Ny leke

Gi papegøyen din noe nytt å gjøre når du henger inne i buret! Pusse opp litt. Omorganiser lekene som er der og kjøp en ny. Papegøyer får bord! Hvorfor ikke kjøpe en ekstra leke eller to til senere mens du er i gang. Du kan rotere lekene når papegøyen mister interessen for den. Jeg har en birdie-lekeboks som alle lekene mine går inn i. Med jevne mellomrom drar jeg de nåværende lekene deres ut og legger noen fra esken i. De andre går tilbake i lekeboksen for senere bruk. Hvis lekene er skadet ganske mye, se om du kan bruke delene fra flere leker til å lage en ny leke. Roterende og resirkulerende leker forhindrer kjedsomhet, sparer penger og gir papegøyen din et skifte av landskap regelmessig.

Dusj

Hvilken velværeøkt ville vært komplett uten en deilig dusj eller badekar? Avhengig av papegøyens preferanser, la dem plaske rundt i vasken eller badekaret. Dugg til fuglen din med en sprutflaske eller for en finere vannspray kan du bruke en birdie mister som Mr. Mister. Jeg bruker en Mr. Mister til alle papegøyene mine, faktisk har de hver sin dusjabbor. Uansett hva de foretrekker, gjør det morsomt!

Leave a Comment